НОВИНИ ПЛЮС

19.08.2010

Відпустки

Голова Верховної Ради Володимир Литвин повернувся з відпустки і вийшов на роботу. «Я вийшов на роботу, щоправда, допомогла в цьому біда. Намагався охопити все й отримав запалення вуха», — розповів журналістам спікер. Литвин занедужав після занять підводним плаванням. «На старості років вирішив зайнятися підводним плаванням. А виявилося, що це красиво, добре, але треба думати і про свої можливості», — зазначив Голова ВР. Спікер висловив жаль, що не зміг виконати все заплановане на відпустку, зокрема прочитати ті книги, які хотів, повідомляють «Українські новини».

Зупинити Зюганова

Партія «Наша Україна» наполягає на відновленні заборони на в’їзд в Україну особам, які дозволяють собі «демонстративну зневагу» до українців та держави. Про це «НУ» заявила у відповідь на заклики лідера російських комуністів Геннадія Зюганова утворити союз України, Білорусі та Росії. «Звертаємо увагу української громадськості, Президента Януковича, Міністерства закордонних справ та правоохоронних органів на загрозливу тенденцію останніх місяців, яка полягає у прогресуючій зневазі громадян іноземної держави до української державності та її територіальної цілісності», — йдеться в заяві «НУ».

Відділ кадрів

Президент України призначив Сергія Гмизу начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони. Іншим указом Віктор Янукович звільнив із цієї посади Віктора Гвоздя.