Діжка є — проблем не чутно

Діжка є — проблем не чутно

Учора в селі Великі Сорочинці розпочався найвідоміший в Україні торговельно–фольклорний фестиваль — Сорочинський ярмарок. Свято, оспіване Миколою Гоголем, допомагав відкривати Президент України. На Миргородщині він міг поярмаркувати із самим Гоголем (звісно, йдеться про добре загримованого актора), а також персонажами безсмертної повісті — Хіврею і Солопієм Черевиком.

Чи то в Кельні, чи то на городі

Чи то в Кельні, чи то на городі

Колишній міністр економіки Богдан Данилишин за день до порушення проти нього кримінальної справи нібито виїхав до Німеччини. За даними джерела журналу «Фокус», у Генпрокуратурі слідчі припускають, що екс–міністр з уряду Тимошенко наразі перебуває в Кельні. Нагадаємо, що справу проти пана Данилишина порушили за фактом проведення закупівель послуг та будівельних проектів аеропортом «Бориспіль» без конкурсу та для одного учасника. Збитки держави внаслідок перевитрат, за даними слідства, склали 4,5 млн. гривень. На початку серпня слідчі отримали санкцію Печерського райсуду столиці на обшук його житла.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Така його правда...

Така його правда...

Незважаючи на те, що низка міжнародних організацій і політичних сил висловила занепокоєння з приводу свободи слова в Україні, Віктор Янукович вважає, що все в порядку. Вчора під час відвідин Сорочинського ярмарку Президент заявив, що в Україні нема цензури.«Мабуть, більш зацікавленої людини, ніж я, щоб казали і писали правду, в Україні немає, — заявив журналістам Віктор Федорович. — Я хотів би бути вашим партнером».

Всі статті рубрики