Чи то вовк, чи дракон

Чи то вовк, чи дракон

Волинські археологи на розкопках в шацькому урочищі Сад знайшли унікальний виріб iз рогу, на якому зображено голову чи то вовка, чи то дракона, повідомляє агенція «ЗІК».

Борешся з корупцією — робиш рекламу

Борешся з корупцією — робиш рекламу

Зателефонував мені дуже схвильований Володимир Сторчаков, редактор газети «Рідний край», яка виходить на два райони — Павлоградський і Юр’ївський: «Нам контрольно–ревізійний відділ виставив суму в понад 30 тисяч гривень. За те, що ці гроші ми нібито недоотримали за рекламу».

...І лелеки на даху

...І лелеки на даху

Зазвичай лелеки в’ють гнізда на висоті до 10 метрів від земної поверхні. У Дніпропетровську ж їх підняли на висоту 14–поверхового будинку. До того ж ці лелеки металеві, як, до речі, і гніздо.

В очікуванні озброєних студентів

В очікуванні озброєних студентів

Клич відродити колись популярну практику охорони громадського порядку за участю народних дружин кинув удатний на вигадки прикарпатський письменник, лауреат Шевченківської премії Степан Пушик на червневому засіданні колегії облдержадміністрації, яка розглядала проблеми профілактики правопорушень.

Кава на рейках

Кава на рейках

Спроби використати трамвайні вагони для нетрадиційних цілей у Вінниці були давно, хоч і мали вони, щоправда, епізодичний характер. Наприклад, на свята в місто виїжджав старовинний прогулянковий трамвайчик, в одному з установлених на постаменті вагонів обладнано музей електротранспорту, а щороку 14 лютого молодь може кататись вулицями у «Трамваї закоханих».

Всі статті рубрики