НОВИНИ ПЛЮС

05.08.2010

Перебіжчики

Народний депутат від «НУНС» Владислав Каськів очолив робочу групу Комітету економічних реформ із національних проектів. Як повідомляє прес–служба Президента, відповідної домовленості було досягнуто в Криму під час зустрічі Каськіва з Віктором Януковичем.

Каськів — колишній лідер партії «Пора»; у 2004 році він керував координаційним центром громадянської кампанії «Пора», яка була одним із рушіїв Помаранчевої революції.

Столиця

Виконуючий обов’язки голови Київської міськдержадміністрації Олександр Попов має намір запросити екс–мера Олександра Омельченка на роботу в КМДА. Про це Попов сказав під час телефонної лінії у газеті «Комсомольская правда в Украінє», зауваживши, що вже мав зустріч із нардепом від «НУНС» і домовився про його призначення радником або консультантом на громадських засадах.

Військо

Наприкінці серпня міністр оборони Михайло Єжель може бути відправлений у відставку. Як пише газета «Дєло», головними питаннями, які буде обговорювати Рада нацбезпеки й оборони 20 серпня, стане діяльність оборонного відомства. «Не виключає» варіант зі звільненням міністра, зокрема, нардеп від Партії регіонів Анатолій Кінах — голова Держкомісії при Президенті з реформування та розвитку оборонно–промислового комплексу.

Партактив

Народний депутат від «НУНС» Кирило Куликов вступив у партію «Єдиний центр», де головний — Віктор Балога. Раніше він був активістом «Народної самооборони» Юрія Луценка.