Ріанна в «бій» піде

05.08.2010
Ріанна в «бій» піде

Ріанна Фенті, 22 роки.

До когорти зірок шоу–бізнесу, яким мало «своєї» слави й хочеться засвітитися ще й у кіно, незабаром долучиться співачка Ріанна. Як повідомляє сайт Collider.com, голосиста уродженка Барбадосу дебютує на великому екрані у фільмі режисера Пітера Берга «Морський бій» (Battleship). Стрічка стане екранізацією однойменної настільної гри. Щоправда, йдеться не про відомий усім нам варіант, у якому противник «розстрілює» намальовані «кораблі», а про американську версію цієї гри, випущену компанією «Хасбро». Замість ручки й паперу в цій версії задіяні пластмасові фішки й поле.

За сюжетом фільму земляни битимуться на морі з високорозвиненою расою космічних агресорів. На диво, Берг вирішив відмовитися від формату 3D, хоча, здавалося б, для такої не надто обтяженої глибинним змістом фантастики тривимірність — саме те, що треба.

Прем’єру «Морського бою» заплановано на 2012 рік. Окрім лауреатки «Греммі», в ньому зніматимуться Тейлор Кітч («Люди Ікс. Початок: Росомаха») та Александр Скарсгард («Справжня кров»).