Зате восени ми його не впізнаємо?

Зате восени ми його не впізнаємо?

Напевне, кожному хотілося б піти у високооплачувану відпустку тривалістю 43 дні. Але простим смертним — зась. А Віктору Януковичу — можна. Як з’ясувалося позавчора, Президент перебуватиме у відпустці з 12 липня по 24 серпня.

Ще один Віктор Федорович?

Ще один Віктор Федорович?

Віктор Янукович вирішив завести собі двійника. Таке припущення висловив екс–міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, проаналізувавши витрати, заплановані МВС, та розширення штату охоронців Президента. Нагадаємо, правоохоронне відомство вирішило закупити автомобілів на 6 млн. грн.

«Наша Україна» візьме на щит Шухевича і Вакарчука?

«Наша Україна» візьме на щит Шухевича і Вакарчука?

До місцевих виборів, що відбудуться 31 жовтня, «Наша Україна» хоче підійти модернізованою, із новим обличчям. Позавчора відбулося чергове засідання президії львівської обласної організації «НУ». Як розповів «Україні молодій» народний депутат від «Нашої України» Андрій Парубій, уже тривають переговори з низкою громадських організацій патріотичного спрямування про залучення їхніх активістів до списків «НУ».

ґрати далі

ґрати далі

Апеляційний суд Києва вчора залишив чинним рішення Печерського райсуду про запобіжний захід у вигляді арешту стосовно колишнього першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз» Ігоря Діденка. Відхилено апеляцію адвокатів Діденка, які клопоталися про його вихід із Лук’янівського СІЗО. Діденка затримали 9 липня; нещодавно його перевели в камеру з двома молодиками, яких підозрюють у кримінальних злочинах.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики