Урок на колесах

Урок на колесах

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оглянути визначні місця Кіровограда тепер можна просто з вікна тролейбуса. Для жителів та гостей міста віднедавна працює екскурсійний тролейбусний маршрут. Розвивати туристичний потенціал міста в такий спосіб спало на думку керівництву однієї з туристичних фірм Кіровограда. Ідею підтримали у відділі культури і туризму міської ради. Транспорт для екскурсій надаватиме міський тролейбусний парк.

Хліб не лише насущний, а й кримінальний

Хліб не лише насущний, а й кримінальний

На Волині сталася ще одна резонансна подія — під варту взято директора Луцького КХП №2. Як розповів заступник прокурора області Анатолій Хомич, він підозрюється у розкраданні державного майна на суму 35 мільйонів гривень. На цьому підприємстві виявлено нестачу зерна саме на таку суму. Восьмого червня порушено кримінальну справу, хоча нестачу виявлено набагато раніше, коли в область надійшов акт інвентаризації контрольно–ревізійного відділу Західного регіону Держматрезерву, в якому вказувалося про нестачу зерна. Перед цим була інформація, що директор КХП №2 зерно продав, а гроші поклав собі в кишеню.

Низько в голови — корисно в спину

Низько в голови — корисно в спину

У дитсадку «Червона шапочка», що в селі Білозір’я Черкаського району, зовсім немає подушок. Діти так і сплять без них, тож давно позвикали до цього. Сон без подушки, кажуть працівники дошкільного дитячого закладу, рятує малюків від сколіозу. Такий сон малечі — тільки на користь, стверджують і тамтешні медики.

Тримайте кишеню ширше!

Тримайте кишеню ширше!

Про те що пільги доцільніше давати громадянам у натуральному вигляді, тобто грошима, йдеться вже давно. Адже часто виникають патові ситуації з компенсацією їх із бюджету. Наприклад, упродовж минулого та нинішнього років лучани вже тричі відчули на собі наслідки непродуманої формули повернення коштів перевізникам за проїзд пільгових категорій населення. Бо вже тричі працівники тролейбусного управління змушені були страйкувати через багатомісячні заборгованості із зарплатні. Останній страйк тривав цілий місяць, лише цього тижня тролейбуси та комунальні «бусики» вийшли на свої маршрути. Люди вкотре повірили владі, що заборгованість поступово погашатимуть.

Всі статті рубрики