Передайте агентуру новій владі

Передайте агентуру новій владі

Учора Президент Віктор Янукович звільнив із посади голови Служби зовнішньої розвідки України Миколу Маломужа, який керував вітчизняними «штірліцами» найдовше за колег із військової розвідки — з квітня 2005 року. Натомість, згідно з іншим указом глави держави, на посаду голови СЗР призначено народного депутата від Партії регіонів 45–річного Григорія Ілляшова.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Став «тушкою» — отримуй $1,5 млн.

Став «тушкою» — отримуй $1,5 млн.

Учора ще шестеро депутатів із опозиції увійшли до складу коаліції «Стабільність і порядок». Тепер число «тушок», які голосують в інтересах Президента Януковича та Партії регіонів, становить 257 «багнетів». Як оголосив на початку засідання спікер Володимир Литвин, новими перебіжчиками стали всуціль «НУНСівці» — Валерій Борисов, Сергій Харовський, Давид Жванія, Володимир Марущенко, Олег Новіков, Віктор Шемчук. П’ятеро з шістьох — члени групи «Народна самооборона», тіньовим лідером та фінансистом якої до певного часу був якраз Жванія.

Податки щезають опівночі

Податки щезають опівночі

«Революційний» і «суперпрогресивний» Податковий кодекс уряду Миколи Азарова, який позавчора у першому читанні підтримала Верховна Рада 247 голосами, може виявитися великим обманом і масштабною фальсифікацією. Співставивши варіант, який представляв у Кабміні міністр фінансів Федір Ярошенко, із документом, що його підтримали депутати, експерти виявили низку суттєвих відмінностей. Останній варіант кодексу ревно захищає права вітчизняних олігархів та просто багатих українців і водночас витискає соки з пересічних громадян.

Всі статті рубрики