Флот — не в моді

Флот — не в моді

Львівська дизайнерка Уляна Барабаш на показі мод Lviv Fashion Week виступила проти перебування російського флоту в Криму. Вона представила колекцію у формі театралізованого перформенсу. Моделі йшли подіумом до стільця, на якому стояло відро, розмальоване у російський триколір. Дівчата виймали з цеберця паперові кораблики й викидали. Наприкінці показу дизайнерка замінила відро з триколором на синьо–жовтий прапор.

Студенти вчать Прем’єра

Студенти вчать Прем’єра

Студенти Києво–Моги­лянської академії готують позов до суду проти Прем’єр–міністра Миколи Азарова за незнання дер­жавної мови. Спудеї мотивують свою позицію тим, що стаття 10 Закону про мови вимагає від посадовців володіти державною мовою. Незнання й ігнорування української на роботі кваліфікується як службова невідповідність, передає позицію «могилянців» служба «ТСН».

Шана на шпилі терикону

Шана на шпилі терикону

У Донецьку святкування Дня Героїв відбулося за участю активістів українських національно–патріотичних сил, та ще й у вельми оригінальний спосіб. Зокрема, представники міської організації ВО «Свобода» вирішили урізноманітнити традиційні в таких випадках мітинги і здійснили сходження зі смолоскипами на один із териконів, розташований на кордоні Донецька й сусідньої Макіївки.

Янукович скучив за «перегонами»

Янукович скучив за «перегонами»

Віктор Янукович виступив з ідеєю провести вибори місцевих рад, сільських і міських голів іще цього року. «Конституція вимагає провести вибори цього року. Відкладати їх далі — означає порушувати Конституцію. Це неприпустимо, і я на це ніколи не піду», — заявив Президент в інтерв’ю кільком телеканалам.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики