Весілля не буде

10.04.2010

Прихильники Джима Керрі все чекали, що той ось–ось оголосить про своє весілля з Дженні Маккарті. Аж раптом як грім серед ясного неба: Джим і Дженні більше не разом.

Цю новину комедійний актор повідомив на своїй сторінці у «Твіттері»: «Ми з Дженні розійшлися. Я в порядку. Я вдячний їй за роки, які ми провели разом і бажаю всього найкращого...» Дженні у власному інтернет–щоденнику відповіла тим же: «Я буду підтримувати стосунки з Джейн, а Джим назавжди залишиться головним чоловіком у моєму серці». Джейн — це донька Джима, яка в лютому зробила свого ще не старого батька дідусем. Тоді вся родина тішилася і святкувала народження онука.

Джим Керрі та колишня модель «Плейбоя» Дженні Маккарті були разом останні п’ять років. І, здавалося, в цій родині все чудово. Актор зворушливо піклувався про Евана, сина своєї нареченої, який хворіє на аутизм. «Без Евана я ніколи не зрозумів би велич духу Дженні», — зізнавався якось актор. Що стало причиною розриву — обоє не коментують.

Раніше Керрі був двічі одружений — з актрисою Меліссою Уомер, яка народила йому доньку, та актрисою Лорен Холлі, з якою шлюб не протримався і року.