Розминка зі штангою

Розминка зі штангою

Раніше за інших до літньої Олімпіади–2012, яка відбудеться в Лондоні, почали готуватися наші важкоатлети: із 5 по 11 квітня в Мінську вони виборюють медалі континентальної першості. Тренерський штаб розглядає цей чемпіонат як можливість перевірити старі кадри та сформувати ударний кулак, який змагатиметься за олімпійські ліцензії на чемпіонаті світу в Туреччині.

Коли грає МЕССІя, інші мовчать

Коли грає МЕССІя, інші мовчать

Різними за змістом, але однаковими за очікуваним підсумком вийшли повторні чвертьфінальні матчі Суперліги, що відбулися позавчора. Якщо в столиці Каталонії «Барселона» феєрично познущалася над «Арсеналом», то в Москві «Інтер» в італійському стилі — нуднувато — довів свою перевагу в класі над ЦСКА.

Читати й перемагати

Читати й перемагати

Свої перші більш–менш вагомі знання зі світу спорту автор цих рядків отримав у дитячій бібліотеці. Спеціалізовані спортивні видання з’явилися в житті дещо пізніше, а в третьому–п’ятому класі зацікавленість спочатку викликали книжки про історію баскетбольних чи футбольних чемпіонатів, нариси з життя відомих атлетів різних країн. Спортивно–художня література в СРСР видавалася активно, а ось книговидавництво незалежної України, на жаль, не перейняло цю естафету. Тож нові покоління молодих читачів можуть знайти в бібліотеках хіба ті самі книжки на спортивну тематику, що з’явилися на світ двадцять, а то й більше років тому.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики