Спіймати та кишені повитрушувати

Спіймати та кишені повитрушувати

Днями нове керівництво ГУБОЗ МВС вирішило заявити про власні наміри, тим більше після серйозних кадрових змін у підрозділах, що протистоять організованій злочинності. За словами першого заступника міністра — начальника ГУБОЗ Сергія Черних, причини кадрових змін полягають у «зайвій заполітизованості поперед­ньої команди, роздутості штатів» тощо. Тож нове керівництво ГУБОЗ вважає за потрібне «позбавитися випадкових людей в органах». Сам пан Черних вважає, що одне з головних завдань міліції — сприяти зростанню економіки України. Перш за все, ГУБОЗ разом із КРУ розпочав перевірки дотримання бюджетного законодавства в низці відомств. Отож, можна припустити, що фігурантами кримінальних справ невдовзі можуть стати високі чиновники з попереднього уряду Тимошенко. І хто там що казав про заполітизованість?

«Амазонки»–найманки

«Амазонки»–найманки

Нещодавно подвір’я школи №2 у Донецьку перетворилося на майданчик для... «боїв без правил». При цьому, в ролі бійців виступали... дівчата–старшокласниці. Причина: в десятикласниці Катерини не склалися відносини з окремими однокласницями. Спочатку дівчині погрожували розправою, але, довідавшись про це, до школи прийшов батько Катерини, який попередив педагогів про войовничі наміри школярок. Учителі запевнили, що розправи не допустять, а сам конфлікт владнають мирним шляхом. Але вже наступного дня школярки здійснили заплановане.

Пасха з міліцією

Пасха з міліцією

Від сьогодні й до середини квітня включно міліція переходить на посилений варіант несення служби. У МВС зазначають, що це пов’язано з Великодніми святами (3—5 квітня) та поминальними днями (10—17 квітня). За словами начальника Департаменту громадської безпеки МВС Володимира Петровського, правопорядок на цей час забезпечуватимуть понад 33 тисячі працівників міліції (із них майже дві тисячі у Києві). Крім цього, планують долучити ще п’ять тисяч бійців Внутрішніх військ та народних дружинників із громадських формувань.

Життя за образу

Життя за образу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хлопця, який завдав 14 колото–різаних поранень учениці 6–го класу однієї з київських шкіл, столичні правоохоронці затримали наступного дня після жахливої трагедії, яка сталася 31 березня на балконі одного з житлових будинків по вулиці Тираспільській.

Всі статті рубрики