Мадонна і немовлята

Мадонна і немовлята

У той час, коли християни святкуватимуть Великдень, співачка Мадонна разом із дітьми вирушить до Африки. Тут, у Малаві, звідки родом двоє її прийомних дітей, живе чимала «рідня» поп–зірки. Точніше — її всиновлених сина та доньки. За офіційною версією, Мадонна їде до африканської країни, щоб дати можливість малюкам поспілкуватися з дядьками–тітками–бабусями. А принагідно — ще й закласти перший камінь у будівництво академії для дівчаток. У цьому закладі, ідея створення якого належить зірці, навчатимуть дітей із найбідніших родин Малаві, повідомляє «Клео.ру».

Ану, гади, потісніться!

Ану, гади, потісніться!

На що тільки не зважуються люди, аби потрапити в Книгу рекордів Гіннесса. Приміром, 44–річний британець Девід Джонс погодився на чотири місяці поселитися в кімнаті, де кишітиме отруйними зміями! Його сусідами будуть африканські гадюки, кобри, бумсланги, а також зелені і чорні мамби — загалом сорок отруйних гадів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бог кохання Амур не завжди влучає чоловікові стрілою точно в серце — приблизно в 5% випадків він промахується і влучає в дупу.

Всі статті рубрики