Партійні оргвисновки

Партійні оргвисновки

Сьогодні на черговому пленарному засіданні Верховної Ради Криму депутати мають прийняти відставку голови парламенту Анатолія Гриценка, його першого заступника Григорія Йоффе (можливо, і всієї президії ВР), а також голови Ради міністрів автономії Віктора Плакиди. У понеділок вони, наче під диктовку, добровільно написали заяви на звільнення. Очевидно, що проблем зі зміною кримської влади не буде, адже всі «відставники» — члени керівної в АРК Партії регіонів, і бажання поставити нових людей на керівництво АРК — це внутрішні «розборки» «регіоналів».

Tabachnik — net!

Tabachnik — net!

На найближчому засіданні Верховної Ради фракція Блоку Тимошенко в першочерговому порядку вимагатиме розглянути питання про відставку Дмитра Табачника з посади міністра освіти і науки. БЮТівці закликають підтримати відповідний законопроект, зареєстрований лідером групи «За Україну!» В’ячеславом Кириленком. Призначення Табачника, «відомого своєю антиукраїнською діяльністю, фракція БЮТ розцінює як зневагу до Української держави».

Вищі за Верховний

Вищі за Верховний

Рішення Вищого господарського та Вищого адміністративного судів не може бути оскаржене у Верховному Суді. Відповідне рішення вчора ухвалив Конституційний Суд.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики