Дорослі ігри в дитячому садку

Дорослі ігри в дитячому садку

До кременчуцьких правоохоронців із заявою про зґвалтування 13–річної доньки звернулася її мати. Міліціонери швидко затримали підозрюваного — 28–річного громадянина Російської Федерації, що гостював у родичів. Останній не заперечував: інтим з юною симпатичною дівчиною в нього таки був, але після тієї заяви він над усе хотів би подивитися «скривдженій» у очі... Адже вона зовсім не виглядала неповноліт­ньою (це, до речі, підтверджують і співробітники міліції), а тим більше «невинною овечкою». Бо ж сама підійшла до чоловіка для знайомства, потім вони гуляли по місту, пили пиво, а вже після опівночі забрели на територію одного з дитячих садків, де у надвірному павільйоні для дитячих ігор продовжили «дорослі» розваги... за обопільною згодою, без жодних видимих ознак фізичного насилля.

Квартрозплата

Квартрозплата

Слідчі Харківської обласної прокуратури передали до суду справу колишнього начальника Комінтернівського районного відділення міліції Харкова Костянтина Царенка та його заступника Максима Леонтьєва. Посадовців у міліцейських погонах звинувачують у тому, що вони хотіли обманним шляхом заволодіти квартирою харків’янина і вивезли його до Росії, аби не пішов скаржитись.

«Сувенір» від партії

«Сувенір» від партії

Міліція Луганська розшукує шахрайку, що представляється літнім людям співробітницею Пенсійного фонду. Принаймні одного 79–річного пенсіонера вона зуміла «ощасливити». Як повідомляє прес–служба міського управління міліції, дідуся відвідала молода жінка, яка представилася інспектором одного з районних відділень Пенсійного фонду.

Чиї це «бакси» лежать?

Чиї це «бакси» лежать?

Днями у центрі Полтави, поблизу кооперативного університету, пенсіонерка знайшла справжнісінький скарб. Загорнутий у прозорий поліетилен стосик стодоларових купюр просто на її очах загубив молодик, який дуже кудись поспішав. Тож не відреагував навіть на вигуки–прохання немолодої жінки повернутися за своїм добром. Але ту втрату бачила не тільки вона. Майже одразу до пенсіонерки підійшов чоловік і запропонував «по–чесному» поділити більш ніж вагому суму на двох.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики