Найкраща «травичка» Портман

25.02.2010
Найкраща «травичка» Портман

Наталі Портман.

Наталі Портман не на жарт захопилася продюсуванням. Нагадаємо, недавно актриса створила власну кінокомпанію «Хендсамчарлі філмз» — щоб знімати фільми на свій смак. Продюсувати деякі з цих стрічок Наталі планує сама. Поки що як продюсер вона створила тільки драму «Хешер», але незабаром візьметься ще за одну стрічку — комедію Best Buds «Найкращі друзяки». У якій, швидше за все, зіграє й одну з головних ролей.

Хоча якщо фільм вийде в українському прокаті, то, швидше за все, називатиметься «Найкращі подружки». Адже йдеться в ньому про компанію дівчат, які їдуть на весілля коліжанки і везуть їй… «травичку». Панянки вважають, що врятувати подругу (очевидно, від весільної нудьги) може тільки добра затяжка марихуани. А з таким вантажем пригоди їм забезпечені. Сценарій фільму написала теж актриса — Джемі Денбо.

Зараз компанія Портман займається екранізацією роману–фарсу «Гордість, упередження і зомбі». Наталі теж братиме участь у знімальному процесі, до якого приєднається одразу після завершення зйомок у фільмі «Тор» (прем’єра запланована на наступний рік). Як зазначає сайт Kinopoisk.ru, останнім часом 28–річна зірка «Зоряних воєн» дуже ретельно обирає ролі. Одна частина проектів за її участю — незалежні малобюджетні проекти «для душі», інша — блокбастери, на яких можна зірвати шалений гонорар. Бо якщо поет має бути голодним, то кінозірок це не стосується.