П’ЄДЕСТАЛ

П’ЄДЕСТАЛ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У пошуках винних

У пошуках винних

Зазвичай розбір невдалих польотів своїх підопічних керівництво проводить після закінчення змагань. Проте провальний виступ на Іграх окремих команд змусив почати метання критичних стріл у бік атлетів та їхніх тренерів ще задовго до завершення Олімпіади.

Найбільше перепадає на горіхи збірній Росії. Продовжувачі традицій могутньої радянської «льодово–снігової» дружини напередодні стартів у Ванкувері планували посісти в командному заліку місце не нижче четвертого. Проте з трьома медалями вищої проби росіяни вчора обіймали лише восьму сходинку, а перед тим — не потрапляли навіть до провідної десятки. Весь російськомовний сегмент інтернету кишить анекдотами про невдалі потуги спортсменів РФ, яких «не на фарт» «відспівав» перед Олімпіадою патріарх РПЦ Кирил.

Золотий Златан

Золотий Златан

У вівторок визначилися ще два вірогідні претенденти на вихід до чвертьфіналу найпрестижнішого європейського клубного турніру. Ці команди виступали в гостях і не програли. Для «Барселони» навіть гостьова нічия в Штутгарті стала серйозною заявкою на загальний успіх: удома каталонці навряд чи «відпустять» суперника. Тим більше що після візиту до Німеччини безпрограшна серія «синьо–гранатових» у Лізі чемпіонів склала вже десять поєдинків. Стільки ж підопічні Хосепа Гвардіоли не поступаються на виїзді.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Достроковий фініш

Достроковий фініш

Фактично це був останній шанс України завоювати у Ванкувері олімпійську нагороду. На жіночу естафету в біатлоні ми сподівалися, але водночас дуже переживали: а раптом ці надії не виправдаються? Емоції коливалися, наче маятник, — з однієї крайнощі до іншої. Зупинилися, на жаль, не на тій позначці, що була бажаною.

Тепер із високою ймовірністю можна стверджувати, що нинішню Олімпіаду наша держава завершить без медалей. За п’ять зимових Ігор в історії незалежної України це вже другий такий прикрий випадок: «на щиті» наші поверталися з американського континенту в 2002 році — із Солт–Лейк–Сіті. Теоретично можуть зійти на п’єдестал ще чоловіки–біатлоністи в естафеті або лижниця Валентина Шевченко в марафоні. Але для того, щоб ці надії перетворилися на реальність, потрібно справжнє диво. Попередні ж виступи спортсменів у своїх дисциплінах не дозволяють відносити їх до претендентів на медалі.

Всі статті рубрики