Яка Рада — такі й вибори?

Яка Рада — такі й вибори?

Верховна Рада не змогла ухвалити зміни до виборчого законодавства. І хоча парламент працюватиме і сьогодні, й, не виключено, завтра, надії на те, що робота ВР буде результативною, немає. Учорашнє позачергове засідання завершилося нічим — народні депутати розійшлися, не ухваливши жодного рішення. Єдине, на що їх вистачило, — заслухати виступи в. о. міністра фінансів Ігоря Уманського про бюджет на 2010 рік і головного санітарного лікаря Олександра Біловола щодо епідемії грипу.

«Генеральний бій — це бій у першому турі»

«Генеральний бій — це бій у першому турі»

«Президентом буде той, хто вийде [в другий тур] опонентом Януковича. Генеральний бій — це бій у першому турі», — так висловив своє бачення виборів–2010 чинний Президент Віктор Ющенко на прес–конференції, що відбулася позавчора ввечері. Запитання до В. Ю. ставили як журналісти, присутні в Українському домі, так і представники ЗМІ з областей за допомогою телемостів.

Ну зовсім не справжній полковник!

Ну зовсім не справжній полковник!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Позавчора Президент Віктор Ющенко продемонстрував представникам ЗМІ відбитки пальців народного депутата Олега Ляшка, взяті у нього слідчими ще 23 червня 1993 року в ході розслідування кримінальної справи проти нього за фактами розкрадання коштів в особливо великих розмірах, підробку документів і незаконне присвоєння звання полковника міліції. «Що правоохоронна система вважала за потрібне, щоб виправити цю людину: залучити до праці — не вдалося. Допомогти усвідомити вину скоєного злочину — не вдалося. Залучити до участі у громадському житті колективу засуджених — не вдалося. В інший колектив потрапив — у фракцію БЮТ», — резюмував глава держави про перебування Олега Ляшка у виправній колонії.

Водночас, як повідомив «Інтерфакс», сам Олег Ляшко вкотре заперечує, що мав судимість, і звернувся у «найсправедливіший» Печерський суд міста Києва, який просить зобов’язати Віктора Ющенка «спростувати недостовірну інформацію і принести вибачення». Утім «УМ» має документи, які свідчать, що нинішній нардеп Блоку Юлії Тимошенко, м’яко кажучи, лукавить.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Запроданці» для «каруселей»

«Запроданці» для «каруселей»

За запитом «Продам голос» пошуковик Google видає тисячі результатів з українською «пропискою». Бажання електорату вигідно передати свої голоси в інші руки на виборах–2010, мабуть, у рази більше, ніж на всіх попередніх. Весь цей вал пропозицій може стати — і вже стає — чудовим ресурсом для підкріплення ужинку голосів багатьох кандидатів у президенти.

Всі статті рубрики