Хочу одружитися з Рейчел!

13.01.2010
Хочу одружитися з Рейчел!

Рейтинги найсексуальніших і найвродливіших (а також найбагатших, найпопулярніших та ще багато різних «най») — неодмінний атрибут кожного сучасного журналу, який претендує на впливовість бодай у своїй ніші. Американський часопис «Есквайр» — не виняток, хоч шанованість цього видання під сумнів уже давно ніхто не ставить. На початку 2010 року редакція вирішила опублікувати список найжаданіших наречених у світі. Причому оцінювали не статки або посаг потенційної нареченої, а винятково особистісні якості та зовнішність — тобто ті показники, за якими підбирають собі дружину гідні чоловіки. З огляду на це, не дивно, що у рейтингу фігурують передусім актриси, моделі та зірки шоу–бізнесу. А жінкою, з якою вони залюбки пішли б під вінець, найбільше представників сильної статі назвали зірку фільмів «Мумія» та «Відданий садівник», «оскароносну» красуню Рейчел Вейц.

Дізнавшись, яка їй випала честь, 39–річна кінозірка була вельми здивована. «Боже мій! Одружитися зі мною? Це так весело! Я думала, чоловіки вже й увагу на мене перестали звертати. Але ваші читачі повернули мені віру в себе!» — засміялася Рейчел, коли їй повідомили про перемогу в рейтингу найжаданіших наречених. Адже попри те, що офіційно актриса не заміжня, її серце вже давно зайняте. Вейц досить давно живе у цивільному шлюбі з режисером Дарреном Аронофськи, разом вони виховують трирічного сина Генрі Ченса і вважають себе цілком нормальною, щасливою сім’єю.

Втім, для того, аби потрапити до рейтингу, зовсім не обов’язково було бути незаміжньою, адже і «зайняті» жінки можуть бути для інших чоловіків прикладом ідеальної дружини. Скажімо, на третьому місці опинилася британська актриса Кейт Уїнслет, яка вже сьомий рік перебуває в офіційному шлюбі з режисером Семом Мендесом. І лише володарку «срібної медалі», 24–річну зірку «Піратів Карибського моря» Кейру Найтлі, можна назвати умовно вільною — на даному етапі головною у її житті є робота, а не любов.