Життєпис святого

Життєпис святого

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Народився майбутній святий близько 280 року в містечку Патара (нинішня територія Туреччини). По смерті батьків Миколаю залишається великий спадок, тож він тривалий час роздаровує майно бідним.

А ось і хата Миколая!

А ось і хата Миколая!

Учора на території козацького селища «Мамаєва Слобода», що в Києві, урочисто відкрили резиденцію Святого Миколая. «Розквартирувався» покровитель дітей і мандрівників у традиційній українській хаті, прикрашеній божниками, зіллям і рушниками, поруч із церквою Покрови Пресвятої Богородиці.

Караоке від Миколая

Караоке від Миколая

Місяць тому наша газета розповідала про багатодітну родину Вілігурських (див. номер від 20 листопада). У травні 2007 року Інна Вілігурська та її молодший синок Юрчик стали відомими на всю Україну: малюк народився рекордної ваги — 6 кілограмів 930 грамів — і зростом 65 сантиметрів.

Дерево на мільйон

Дерево на мільйон

Спочатку тільки цифри, дати та кольори: головна ялинка країни цього року буде фіолетовою. Цей відтінок домінуватиме: гілки дерева прикрасять фіолетові кулі з тканини. Ще будуть тигри — ясна річ, іграшкові. Ялинка «стартує» сьогодні, 19 грудня, у День святого Миколая.

Правиця Миколаєва

Правиця Миколаєва

У Свято–Володимирському соборі панує тиша — хтось молиться, готуючись до вечірньої Богослужби, хтось на півдорозі з роботи додому забіг поставити свічку за здоров’я близької людини, а хтось просто присів перепочити й подумати.

Всі статті рубрики