Барбі, вирізана скальпелем

10.11.2009
Барбі, вирізана скальпелем

Сінді Джексон.

54–річна американська співачка та письменниця Сінді Джексон одинадцятий раз поспіль потрапила до Книги рекордів Гіннесса як жінка, котра зробила найбільше у світі пластичних операцій. Якщо бути точним, то категорія має наз­ву «50 і більше косметичних операцій». На рахунку рекордсменки — численні ліфтинги–підтяжки обличчя, ліпосакції (відкачування жиру), ін’єкції колагену та інші втручання в найрізноманітніші частини тіла. На всі ці заходи вона витратила понад 200 тисяч доларів. «Я ніколи не була впевнена, що це добре — потрапити до Книги Гіннесса. Але більшість людей кажуть, що їм це подобається, тому і я задоволена», — визнала Сінді.

Шанувальниця штучної краси є живим втіленням ляльки Барбі: має біляве волосся, незмінно засмаглу шкіру, пухкі губки. «У школі друзі кепкували з мене за великий ніс. Більшість хлопців не звертали на мене увагу та загравали з моєю старшою сестрою», — розповідає Сінді, котра жила в родині фермера Огайо. У 21 рік дівчина переїхала до Лондона, який відтоді став її домівкою. «Коли мені виповнилося 30, я усвідомила, що вродливішим краще ведеться в житті. Я почувалася молодою, але виглядала на десять років старшою», — так Сінді пояснює, чому пішла «під ніж».

«Переломним моментом стала смерть батька в 1988 році, від якого я успадкувала великі гроші. Я вже знала, що з ними потрібно зробити. І першими «зробила» очі», — каже жінка.

Наступну операцію довелося робити з метою виправити вади першої. Після п’ятої «пластики» Сінді покинув її бойфренд Джон — перелякався. Хоча саме він наполягав, аби подружка стала «як Барбі».

Тепер Джексон — високооплачувана модель. Зі своїх «рідних» частин обличчя вона має лише нижню губу, але цілком задоволена життям.