Як Давид побив Голіафа

Як Давид побив Голіафа

Суботній бій за чемпіонський пояс WBA став ще одним доказом того, що дивізіон суперваговиків зараз переживає неабияку кризу. Хай скільки опоненти братів Кличків нарікають на обережну тактику ведення бою українцями, але ніхто не заперечить, що Віталій і Володимир є справжніми чемпіонами, і їхні перемоги — впевнені й повноцінні. А от розрекламована дуель Девіда Хея та Миколи Валуєва зовсім не нагадувала зустріч лідерів когорти «супертяжів».

«Риба» шукає, де льоду більше

«Риба» шукає, де льоду більше

Те, що керівництво київського «Сокола» впродовж усього року ніяк не може розрахуватися з гравцями, знають уже всі не байдужі до українського хокею люди. Самі ж хокеїсти тривалий час намагалися не виносити цю тему на обговорення, сподіваючись, що таки отримають зароблене. Утім боси «Сокола» так і не достукалися до основного спонсора клубу — донецького олігарха Сергія Тарути. І гравці, утомившись грати на голому ентузіазмі, почали шукати нові місця роботи.

«Прокатка» боєм

«Прокатка» боєм

Трохи більше двох місяців залишається до старту зимових Олімпійських ігор у Ванкувері, тож провідні фігуристи планети повним ходом проводять обкатку своїх програм на офіційних змаганнях. Найсильніші виступають на турнірах серії «Гран–прі». Причому кому й куди їхати, вирішує Міжнародний союз ковзанярів (ISU).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики