Геть нулі!

Геть нулі!

Десятий тур став щасливим для найгіршої на даний момент команди вітчизняної прем’єр–ліги. «Кривбас» нарешті здобув перше очко, так само вперше зберігши свої ворота «сухими». Вже другі перемоги здобули вчорашні аутсайдери, «Закарпаття» й «Зоря», що опустило на дно турнірної таблиці інших невдах. Натомість лідери, «Динамо» й «Шахтар», виграли в доволі непростих поєдинках. Причому кияни здолали «Металіст» удруге за вісім днів; перед цим — у Кубку України.

По–домашньому переконливо

По–домашньому переконливо

Головний тренер нашої збірної Микола Хаджиогло дуже хотів провести чемпіонат Європи саме в Миколаєві. Адже саме це південне місто, де працює фахівець, є центром українського жіночого боксу. Бажання наставника здійснилося, а він уже постарався, аби його підопічні віддячили рідній публіці вдалим виступом. До речі, серед глядачів були відомі в минулому спортсмени: Володимир Вірчіс, Яна Клочкова, Інга Бабакова, Аліна Шатернікова.

Билися, та не пробилися

Билися, та не пробилися

Недарма спортсмени підкреслюють, що командні змагання суттєво відрізняються від індивідуальних. Насамперед — з погляду психології. Коли ти знаєш, що граєш не лише за себе, а й за «тих хлопців», то відчуваєш значно більшу відповідальність. А якщо ще й турнір проводиться на рівні збірних, мусиш усвідомлювати: за тобою стежить уся країна. Імовірно, саме таким особливим командним духом можна пояснити злет української чоловічої збірної в Кубку Девіса. Адже гравців рівня Андрія Медведєва у нас зараз немає: перша ракетка країни, Сергій Стаховський, у рейтингу професіоналів посідає лише 147–й рядок.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики