Алла Мазур: «ТСН. Тиждень» — це журнал у стилі інфотейменту

Алла Мазур: «ТСН. Тиждень» — це журнал у стилі інфотейменту

Появи Алли Мазур на «Плюсах» глядачі чекали більш ніж півтора року. Для вірних прихильників «1+1» Мазур — і обличчя каналу, і талісман, і бренд. Із приходом на канал нових власників навколо повернення Алли, що доглядала після народин малюка, якого назвали Артемом, ходили різні чутки. Всупереч прогнозам песимістів, популярна ведуча знову на «Плюсах» — відтепер щонеділі вестиме «ТСН.Тиждень».

Перший випуск підсумкової програми з Аллою Мазур минулого тижня не набрав захмарних рейтингів. Хоча частка його слоту того дня вища за середню по каналу.

Зніміть відео для інтернету

Зніміть відео для інтернету

Множаться знайомі, які відмовляються від одного з «ящиків» у домі — за допомою спеціального пристрою комп’ютерний монітор люди використовують і за прямим призначенням, і як екран телевізора. Проте одна справа — з допомогою адаптора переглядати на «компі» програми звичайних телеканалів, і зовсім інша — дивитися в інтернет–мережі інтернет–канали. В Америці та Європі масове створення останніх відбувається уже кілька років поспіль. Активно інтернет–телебачення розвивається в сусідній Росії, а в Китаї — у звязку з карколомною комп’ютеризацією — почали створювати навіть державний веб–канал. На українській веб–ниві з’явилися тільки перші «паростки», які не назвеш повноцінними інтернет–каналами.

НЬЮЗ–РУМ

НЬЮЗ–РУМ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики