Міра. Щастя

16.07.2009
Міра. Щастя

«Оскароносна» Міра Совріно.

Зірка «Великої Афродіти» Міра Сорвіно знову стала мамою. Після дуже проблемної вагітності й важких пологів 41–річна актриса народила цілком здорового хлопчика.

У Міри та її чоловіка, на 14 років молодшого за неї актора Крістофера Бакуса, є ще двоє дітей: чотирирічна Маттеа і трирічний Джонні. Третє маля далося жінці дуже нелегко: через відшарування плаценти і погані аналізи останні три місяці Сорвіно провела у лікарні, фактично не встаючи з ліжка і сумуючи за дітьми та чоловіком. Немовля було чималеньким (значно більше 4 кг), перейми тривали довго, до того ж породілля втратила багато крові й неабияк намучилась. Але все завершилося добре, і Міра каже, що забула про всі попередні труднощі, щойно взяла на руки свого новонародженого малюка.

«Я зрозуміла, що всі мої страждання були того варті, — зізнається щаслива «оскароносиця». — Він — дитина–диво! Після всіх цих проблем із вагітністю й загрози обом нашим життям він народився абсолютно здоровим і прекрасним!».

«Диво», яке назвали Олден Пол Террі, разом із мамою вже вдома. «Братик та сестричка співають йому пісні, прагнучи поколисати малого навіть тоді, коли він уже давно спить. Тільки й стеж за ними, щоб не розбудили!» — сміється Міра.