Перекури «під куполом»

Перекури «під куполом»

Попри безнадійне блокування, парламентарії чесно приходять вранці на роботу — звісно, ті з них, хто взагалі має звичку щодня з’являтися «під куполом» Верховної Ради. Посидівши в сесійній залі з газеткою, потинявшись кулуарами й поспілкувавшись із колегами в курилках, нардепи розходяться, щоб наступного ранку прийти знову. І тільки чергові з Партії регіонів сумлінно несуть варту в президії, аби ніхто, бува, не поцупив «цінні» плакати про «алкоголіков і націоналістов». Чи вдасться парламенту до закриття сесії попрацювати хоч годину, не знають ні «блокатори», ні їхні опоненти. Учора засідання так і не було відкрите, та й сьогодні надій на зрушення мало.

Обряд народної ініціативи

Обряд народної ініціативи

Найближчим часом в Україні може з’явитися ініціативна група з організації всенародного референдуму, на який буде винесено питання конституційного устрою. Активісти мають намір зібрати три мільйони підписів, аби домогтися проведення плебісциту за народною ініціативою. У суботу в Українському домі у Києві відбудуться збори ініціативної групи; вона має зареєструватися у Центрвиборчкомі, після чого займеться збором підписів.

Олігарх уже не «нон ґрата»

Олігарх уже не «нон ґрата»

Відомого російського олігарха, уродженця Запоріжжя Костянтина Григоришина відтепер знову можна побачити в Україні, де він має чимало бізнес–проектів. Донедавна нев’їзного бізнесмена вже двічі бачили у Києві впродовж останніх двох тижнів, повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на власні джерела. Перебування на території України для Григоришина знову стало можливим після того, як Служба безпеки скасувала власну заборону щодо олігарха.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прапороносці, вперед!

Прапороносці, вперед!

Юлія Тимошенко щиро зізналася: відтепер кожен її міністр, тільки переступивши поріг свого робочого кабінету, одразу ж починає думати про стратегію розвитку дер­жави. І так щодня! Колективна концентрація зусиль виливається в ідеї. Вчора Прем’єр–міністр озвучила три перші: підготувати для розгляду у Верховній Раді законопроекти про Державний прапор і про Державний гімн України. «Щоб вони, ці закони, лягли в основу зміцнення символів нашої державності», — пояснила план дій Юлія Володимирівна.

Приборкати апетити «Укрпошти»!

Приборкати апетити «Укрпошти»!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шановна Юліє Володимирівно!

Міністерство транспорту і зв’язку підвищило вартість передплати і доставки друкованих періодичних видань на 2010 рік у середньому на 28 відсотків.

На 20 копійок зростає вартість оформлення передплатної квитанції на один місяць, на 85 копійок — оформлення річної передплати (воно коштуватиме 3 грн. 90 коп.).

Всі статті рубрики