Десять років — як одна мить

09.07.2009
Десять років — як одна мить

Девід і Вікторія на рекламному плакаті «Армані».

Весілля найпопулярнішого тоді футболіста світу й солістки найуспішнішого дівчачого поп–гурту стало однією з найпомітніших подій 1999 року. Тепер, у 2009–му, Девід Бекхем знаменитий уже не так своїми футбольними, як модельними талантами, а групи «Спайс гьорлз», у якій здобувала славу його дружина Вікторія Адамс, давно не існує. І лише шлюб подружжя Бекхемів залишається таким же міцним, як і десять років тому. Як запевняють тепер уже батьки трьох синів, кохання їхнє також анітрохи не зів’яло.

Відзначити «трояндове» весілля Бекхеми вирішили наодинці одне з одним. За дітьми наглядають батьки Вікторії, а сама вона разом із Девідом зараз розкошує на Сейшелах. На невеличкому острові пара орендувала шикарну віллу, вартість проживання в якій — 3200 доларів за добу. Окрім Бекхемів, на цьому клаптику землі є тільки двадцятеро співробітників готелю, готових виконати будь–яку забаганку елітних клієнтів. У розпорядженні Віки й Девіда — персональний гелікоптер і катер, адже інакше до острова не доберешся. Хоча папараці, звісно, їх і там дістали, досхочу нафотографувавши «молодят» із моря.

 

А тим часом...

У Європі та Америці нарешті з’явилася нова рекламна кампанія спідньої білизни бренду «Армані», в якій Бекхеми знялися разом іще півроку тому. Не виключено, що це останні винятково сімейні фото подружжя для «Армані», бо незабаром рекламні менеджери компанії планують дещо змінити концепцію. На знімках поряд із Девідом з’явиться... Анджеліна Джолі. Вона також днями підписала контракт із «Армані» — щоправда, на представництво нових парфумів, а не білизни. Але, як стверджують обізнані джерела, на рекламних плакатах Енджі з Бекхемом фігуруватимуть разом — аби привабити до нової рекламної кампанії більше уваги.