ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Металомісткі мушкетерки

Металомісткі мушкетерки

Практично копією тріумфу шпажисток кількаденної давнини на Універсіаді став вівторковий виступ наших майстринь шаблі. Таке ж упевнене проходження турнірної дистанції (подолано Туреччину, Італію, Румунію) та виграш у фіналі без особливих труднощів у росіянок — 45:30. І це при тому, що найсильніші наші шаблістки до Сербії не поїхали: олімпійські чемпіонки Пекіна–2008 зараз готуються до чемпіонату Європи. У складі «синьо–жовтої» команди успіх здобували Ніна Козлова, Олена Вороніна, Ольга Кисельова та Ірина Кравчук.

Олімпійська злива

Олімпійська злива

Чим ясніше на обрії починає майоріти силует серпневого чемпіонату світу, тим активніше легкоатлети включаються у змагальння на різноманітних стартах. Справжнім розсипом зірок засяяв у вівторок увечері турнір «Атлетіссіма–2009» серії «Супергран–прі» у швейцарській Лозанні на місцевому «Стад олімпік». У кожному виді програми виступало щонайменше по одному призеру чемпіонатів світу й Олімпійських ігор, а то й усі три. Утім продемонструвати відповідні такому високому рівню учасників результати спортсменам завадила прохолодна погода з дощем. Інколи небесна канцелярія на кілька хвилин проявляла милість, але в основному рясно поливала атлетів водою. Особливо ефектно виглядало падіння з шестиметрової висоти стрибунів із жердиною, котрі, піднімаючись із мокрих матів, виглядали, наче після купання в басейні.

Водій для королів

Водій для королів

Велобагатоденка, що котиться дорогами Франції, одразу взяла хід із місця в кар’єр. Посприяв цьому передусім розклад стартових етапів «Великої петлі», коли вже з перших відрізків дистанції почалося розшарування гонщиків у генеральній класифікації. Після чотирьох днів на чолі загального заліку залишився швейцарець Фабіан Канчеллара, котрий отримав жовту майку лідера ще за підсумками першого етапу. Хоча позавчора, коли спортсмени змагалися в Монпельє в командній гонці на 39 км, гонщик «Саксобанку» цілком міг із нею розпрощатися.

Всі статті рубрики