Кулі від колеги

Кулі від колеги

«Україна молода» вже повідомляла про вбивство, скоєне наприкінці травня в Костянтинівці. У власному помешканні від вогнепальних та ножових поранень тоді загинули начальник Костянтинівського управління з газопостачання і газифікації ВАТ «Донецькоблгаз» Володимир Пазіо та його дружина Надія. Нині ж, за словами начальника обласної міліції Донеччини Миколи Куп’янського, вдалося затримати трьох молодиків, яких підозрюють у вбивстві подружжя.

Вам печатку? Готуйте «бакси»!

Вам печатку? Готуйте «бакси»!

Працівники Хмельницького УБОЗу знешкодили злочинну групу, що займалася фальсифікацією різноманітних документів. До її складу входили дев’ять мешканців області віком 30—35 років, двоє з яких уже перебувають під арештом, а інші — на підписці про невиїзд.

За любов — у колодязь

За любов — у колодязь

Почалося все з того, що фермер із села Новий Берислав у Бериславському районі занепокоївся: його знайомий не вийшов на роботу. Удома його теж не було, тож міліція почала шукати хлопця. Сліди привели до старого колодязя, що став німим свідком того, як обірвалися відразу три молоді життя.

Полювання на «перевертнів»

Полювання на «перевертнів»

Позавчора голова СБУ Валентин Наливайченко, перебуваючи на Одещині, оголосив про початок спеціальної операції спецслужби з наведення правопорядку в лавах правоохоронців. Старт полюванню на «перевертнів у погонах» дано саме в Одеській області, де вже у перші дні оперативники СБУ затримали кількох «правопохоронців», у тому числі й серед своїх — одного з «перевертнів» затримали просто в облуправлінні СБУ на Одещині. Такі затримання відбудуться і в інших регіонах країни.

Всі статті рубрики