Хто «роздягнув» Моніку Беллуччі?

02.06.2009
Хто «роздягнув» Моніку Беллуччі?

Моніка Беллуччі та Софі Марсо. Це лише гра.

У Парижі обікрадено квартиру славетної італійської акторки Моніки Беллуччі та її чоловіка — зірки французького кіно Венсана Касселя. Тепер ЗМІ та шанувальники очікують на появу соковитих приватних фотографій акторки та її «родинних порно» з Венсаном. Крадіжка сталася тоді, коли Моніка і Венсан безтурботно гуляли набережною Круазет у Каннах, відвідували вечірки та прес–конференції. Поліція стверджує, що крадіжку було заздалегідь сплановано. Крадії дісталися до квартири на четвертому поверсі через балкон, розбивши вікно. Вони винесли з квартири 130 тис. доларів готівкою та цінних речей на вдвічі більшу суму. Серед них, зокрема, комп’ютер, два ноутбуки та авіаквиток до Лос–Анджелеса, куди Моніка мала летіти цього тижня.

Беллуччі та Кассель опинилися в тій же делікатній ситуації, що і американська акторська пара Демі Мур та Ештон Катчер чи дружина президента Франції Карла Бруні, в яких злодії поцупили комп’ютери та диски з дуже приватними фото та фільмами. Тепер усі перераховані зі страхом та жахом очікують оприлюднення цих інтимних подробиць.

Беллуччі в Каннах рекламувала свій останній фільм «Don’t Turn Around», в якому її партнеркою є не менш красива французька акторка Софі Марсо. Дівчата і на публіці не відмовляли собі у задоволенні трохи побавитися в інтим, як це видно на представленому фото.