Дубль два — у Венеції

29.04.2009
Дубль два — у Венеції

Салма Хайєк — красуня заміжня.

Коли Салму Хайєк запитали, чи планує вона бучне весілля, зірка фільмів «Фріда» і «Бандитки» замахала руками: мовляв, навіщо викидати на вітер мільйони, якщо вони з чоловіком щасливі й без цього. Нагадаємо, 14 лютого актриса вийшла заміж за французького мільярдера Франсуа–Анрі Піно, батька своєї доньки Валентини. Пара розписалася тишком–нишком, потайки не лише від папараці, а й від більшості своїх друзів. Не дивно, що ті почали натякати на «продовження свята». А днями Антоніо Бандерас розпатякав журналістам, що, попри заперечення Хайєк, урочисте весілля відбудеться — мовляв, їм із Мелані Гріффіт прийшло запрошення.

І справді, Салмі таки довелося відступити від своїх принципів. Минулої суботи вони з Франсуа одружилися вдруге, прилюдно. Церемонія проходила в оперному театрі «Ла Феніче» у Венеції. На «скромне» весілля з’їхалося близько 150 поважних гостей, для яких молодята напередодні влаштували дві вечірки у стилі венеціанського карнавалу. Серед гостей були помічені «оскароносні» закохані Пенелопа Крус і Хав’єр Бардем, Шарліз Терон зі Стюартом Таунсендом, кінорежисер Емір Кустуріца, колишній президент Франції Жак Ширак, рокер Боно, екс–бойфренд Кайлі Міноуг Олів’є Мартінес із новою дівчиною Гоєю Толедо, британська топ–модель Лілі Коул, редактор американського видання «Вог» Анна Вінтур, дизайнер Стелла Маккартні та інші. Прийшов на весілля й колишній наречений Салми Едвард Нортон, який залишається актрисі добрим другом. А от подружжя Бандерасів так і не приїхало.

Як повідомляє західна преса, наречена пішла до вівтаря у сукні від Balenciaga. На вінчанні Хайєк і Піно, так само, як і в лютому на громадянській церемонії в паризькій мерії, були присутні їхня півторарічна доня Валентина Палома та діти Франсуа–Анрі від першого шлюбу — 10–річний Франсуа і 8–річна Матильда.