Кривавий четвер

Кривавий четвер

Учорашній день був позначений небувалою терористичною активністю. Щонайменше 40 осіб загинули та більше 200 отримали поранення внаслідок серії з 12 бомбових замахів у штаті Ассам на північному сході Індії, повідомляє індійська інформагенція ПТІ. Найбільше загиблих — 30 — у столиці штату — місті Гувахаті. Місцеве телебачення показало пожежників, які намагалися загасити палаючі каркаси машин, а над Гувахаті здіймалися клуби чорного диму.

Мільйони, що звалилися на діджея

Мільйони, що звалилися на діджея

Тиждень тому до скромної квартири 31–річного Сергія Судєва, мешканця молдавського містечка Комрат, столиці Гагаузької автономної республіки, завітали двоє адвокатів із Берліна. Гості в костюмах, ціна яких перевищувала вартість квартири Судєва, запропонували хазяїну сісти, а потім показали йому документи, з яких випливало, що скромний студент факультету журналістики Комратського університету, який підробляв на життя, працюючи діджеєм на місцевій радіостанції, і виживав менш ніж за 100 євро на місяць, успадкував від померлого в Німеччині 56–річного дядечка з материного боку казкове багатство — 950 млн. євро, акції банку, депозити, рухоме та нерухоме майно і коштовності. Про це повідомив російський телеканал НТВ. Сумарна вартість спадку перевищує річний бюджет Молдови.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чорний шоколад у Білому домі

Чорний шоколад у Білому домі

Вибори у США відбудуться наступного вівторка, але кандидат від Демократичної партії Барак Обама позавчора виголосив звернення до нації в такому стилі, ніби він уже обраний новим, сорок четвертим президентом Сполучених Штатів. Ця промова була гучним фінальним акордом його боротьби за Білий дім проти кандидата Республіканської партії Джона Маккейна. Обаму часто порівнюють з іншим президентом–демократом — Джоном Кеннеді. На початку 60–х років минулого століття католик Кеннеді подолав перший американський бар’єр, адже до нього президентами обирали протестантів. Барак Хусейн Обама може взяти вищу планку — стати першим в історії США чорношкірим президентом. І першим напівмусульманином у Білому домі, хоча кандидат у президенти називає себе католиком.

Всі статті рубрики