Автозаправка чи житловий будинок?

Автозаправка чи житловий будинок?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Народний депутат Анатолій Семинога та його прибічник, депутат райради Перебийніс, використовують як маріонеток активістів БЮТ, що перебувають у них на утриманні. Свиснуть, кинуть копійку — і БЮТівці біжать протестувати проти законної підприємницької діяльності, а засланий агент вимагає відкату. Якщо відкат отриманий, свиснуть — і протести закінчуються, а кишенькове видання «Київський Майдан» припиняє тиражувати плітки й некомпетентні заяви супротивників будівництва. А якщо забудовник не захотів платити мільйони доларів і упирається, незважаючи на зламану бандитами огорожу, у нього взагалі можуть відібрати землю через міськраду й побудувати на ній автозаправку. Таке вже траплялося.

Кава «по–повстанськи»

Кава «по–повстанськи»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Відтепер у мешканців Івано–Франківська є можливість випити кави з глибоким відчуттям національної самосвідомості. У неділю на місці колишнього укриття для членів УПА тут відкрилася кав’ярня «Бункер». Там, де раніше переховувалися, жили та навчались повстанці, тепер можна поласувати запеченою картоплею з салом — фірмовою стравою «Бункера».

Багато місця не буває

Багато місця не буває

Головну відмінність цьогорічного Сорочинського ярмарку, що тривав із 13 по 17 серпня, від попередніх було помітно ще на підступах до нього. Адже якщо раніше всі торговці, котрі не потрапили на Жабокрицький майдан переважно через своє небажання витрачатися на оплату «містового», прилаштовувалися зі своїм крамом безпосередньо біля входу, то тепер величезне торжище починалося ще за кількасот метрів до офіційної ярмаркової території.

Всі статті рубрики