Містер Емулятор

Містер Емулятор

Жителі Жмеринки, які березневого дня близько шістнадцятої години перебували на центральній площі рідного міста, не звернули уваги на банальну ситуацію. Невідомий молодик підійшов до таксофону, вставив в отвір картку і кудись зателефонував. Щойно він закінчив розмову, як до нього підійшли кілька чоловіків. Вони про щось перемовилися між собою і потім уже всі разом рушили з площі. Нікому з випадкових спостерігачів і на думку не спало, що в ту хвилину вони були свідками кінцевої фази операції із затримання зловмисника, якого співробітники СБУ з кількох областей відстежували не один місяць. «УМ» уже повідомляла читачам про це затримання кримінального балакуна. Тепер, коли рішення суду набуло чинності, про нього можна розповісти детальніше.

«Липкі» руки в міністер­ствах

«Липкі» руки в міністер­ствах

Минулого тижня київські убозівці затримали аж двох хабарників із центральних органів влади. Першим наручники вдягнув посадовець МНС. Директора державного підприємства Управління капітального будівництва Міністерства з надзвичайних ситуацій затримали «на гарячому» — саме тоді, коли він отримав трохи більше, ніж 465 тисяч гривень хабара. Корупціонер вимагав ці гроші від директора однієї з київських комерційних структур за підписання акту прийому–передачі житла для МНС України.

Які цигарки куримо?

Які цигарки куримо?

Виробництво дешевих цигарок марки «Пріма» та «Астра» невідомі ділки налагодили у звичайному приватному будинку в одному з сіл Іванківського району, що на Київщині. Саме тут правоохоронці області виявили підпільний цех. Як повідомила «УМ» співробітник відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції Київщини Леся Попович, під час огляду двоповерхового будинку та підвалу міліція знайшла близько п’яти тонн як подрібненої, так і неподрібненої речовини рослинного походження коричневого кольору з запахом тютюну, один ящик з фільтрами, двадцять паперових ящиків з пачками цигарок «Астра» та півтори сотні ящиків із цигарками «Пріма».

Всі статті рубрики