НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А Добкін Луценка не боїться

А Добкін Луценка не боїться

На відміну від свого колеги, секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса, мер Харкова Михайло Добкін прибув до Міністерства внутрішніх справ без конвою. Щоправда, викликали його ще на 24 липня, але оскільки міський голова був у відпустці, то попросив, аби зустріч зі слідчим перенесли на 29. У якій конкретно справі він проходитиме свідком, пан Добкін до останньої хвилини не знав. Хоча в інтерв’ю УНІАН припустив, що йтиметься про події, пов’язані з Харковом.

Чому «тимошенківець» узявся за «калашникова»

Чому «тимошенківець» узявся за «калашникова»

Позавчора вранці до чергового Тернопільського районного відділення внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в приміському готелі «Глобус+» (село Смиківці) п’яний клієнт погрожує персоналу та мешканцям зброєю. Коли оперативники прибули на місце і блокували готель, нетверезий хуліган з автоматом спробував сховати зброю у свій автомобіль «Лексус» та втекти в бік лісосмуги. Однак йому це не вдалося. Яким же було здивування правоохоронців, коли затриманий виявився не якимось «нарваним» кримінальним елементом, а... депутатом Тернопільської обласної ради від Блоку Тимошенко, ба навіть головою постійної комісії облради з питань планування територій, містобудування, архітектури, будівництва та будівельної індустрії.

Шустер тікає від «Свободи»

Шустер тікає від «Свободи»

Частина співробітників компанії «Пірат Продакшн» (виробник програми «Свобода Савіка Шустера», «Великі українці», «Ключовий момент», «Картата потата» і «Бійцівський клуб») подали або мають намір подати заяви про звільнення за власним бажанням. Про це повідомило інтернет–видання «Телекритика». Чутки про звільнення редакторської групи підтвердив шеф–редактор «Свободи» Володимир Долін. Причину він назвав таку: програму відтепер вироблятиме інший продакшн. Водночас сам Шустер відмовляється від коментарів про звільнення з каналу, посилаючись на перебування за кордоном.

Всі статті рубрики