Чия то «оборона»?

Чия то «оборона»?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Голова партії «Єдиний центр» Ігор Кріль, який у парламенті входить до фракції «НУНС», звинуватив лідера «Народної самооборони», міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в тому, що він виконує завдання Блоку Тимошенко. «Луценко остаточно перестав бути самостійним політиком і є лише інструментом реалізації чужого сценарію задля розвалу коаліції та дискредитації Президента. Насправді за такими заявами лідера «Народної самооборони» стоїть БЮТ, який протягом тривалого часу шукає нових шляхів для розвалу коаліції. Цього разу — «чужими руками» — в середовищі своїх партнерів із блоку «НУНС», — заявив Кріль, коментуючи заяву Луценка про потребу звільнити главу СП Віктора Балогу.

Зі щитами й на щиті

Зі щитами й на щиті

У Чернігові Блок Тимошенко пожвавив місцеве політичне життя кадровим скандалом, провівши днями «зразково–показову» чистку своїх лав. Бюро обласної організації ВО «Батьківщина» виключило з партії п’ятьох її високопоставлених функціонерів та депутатів. Зокрема, голову фракції БЮТ в обласній раді, першого заступника голови обласної організації Анатолія Богуша й голову фракції БЮТ у міськраді Світлану Глущенок. Також порушено питання про початок процедури відкликання їх зі складу депутатського корпусу.

Віталій Кличко: Київ потребує змін

Віталій Кличко: Київ потребує змін

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дострокові столичні вибори демонструють, що за владу в Києві борються як політичні авантюристи та спраглі до наживи діячі, так і авторитетні та відповідальні політики. До останніх належить лідер Блоку Кличка, відомий спортсмен та депутат Київради Віталій Кличко. Кандидат у мери столиці погодився відповісти на кілька наших запитань про перебіг виборчої кампанії та свої подальші плани.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Блокада влади

Блокада влади

«Ноу–хау української політики», «президентські вибори по–українськи», «абсурд», «клініка» і навіть «параноїдальна шизофренія» — яких тільки визначень не давали нардепи, причому з усіх без винятку фракцій, учорашнім подіям у Верховній Раді. Блокування парламентської президії більшою частиною нібито правлячої нібито коаліції — це й справді картина, гідна пензля Далі. Але «підкилимна» частина українського політикуму настільки багатошарова, що залишає далеко поза конкуренцією навіть фантасмагоричні сюжети великого іспанського художника. І поки творці складних політичних лабіринтів намагаються не заблукати у власноруч заплутаних ходах, із нас уже, здається, сміється увесь світ. Принаймні саме таке враження складалося вчора під час споглядання представників іноземних місій в Україні, які приїхали до парламенту послухати виступ Президента, а натомість побачили трибуну, заблоковану проурядовою фракцією. Хоч як вони намагалися ховати іронічні посмішки за дипломатичними виразами облич, за державу перед ними було прикро.

Всі статті рубрики