Тернополяни проти «деревлянізації»

Тернополяни проти «деревлянізації»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

6 квітня цього року на Театральному майдані в Тернополі члени громадської організації «За справедливу Батьківщину!» провели антикримінальний мітинг. Тема заходу — зупинити протиправні дії депутата Верховної Ради Василя Деревляного. Прецедентом мітингу стала заборона Тернопільського міськрайонного суду проводити збори вищезгаданої організації в палаці культури «Березіль» від 4 квітня 2008 року. Підставою для судового засідання був лист УМВС України в Тернопільській області (від 04.04.2008) міському голові, де зазначалося: «Під час проведення 06.04.2008 року в ПК «Березіль» зборів, готуються провокативні дії, що можуть призвести до масових порушень громадського порядку, створити загрозу життю та здоров’ю їх учасників, зокрема, запрошених народних депутатів, депутатів місцевих рад, а також жителів та гостей міста».

«Варта громади» — за відставку Шиби

«Варта громади» — за відставку Шиби

Позавчора на Театральному майдані Луцька, де завжди вирували всі революційні мітинги, знову з’явились намети. Цього разу — біло–зелені. Саме ці кольори обрала для своєї символіки волинська обласна громадська організація «Варта громади», створена у вересні 2007 року. Її активісти продовжують збір підписів за дострокову відставку луцького міського голови Богдана Шиби.

«Незахмарна» квартира

«Незахмарна» квартира

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Днями у Києві відбувся 7–й міжнародний фестиваль «Будівництво та архітектура 2008 (весна)». Понад 15 закордонних представників і сотні вітчизняних компаній брали участь у цьому зібранні. Уже стало традицією, що одним з найпотужніших виставкових стендів був представлений ХК «Київміськбуд». Лідеру будівельної галузі України дійсно є що показати, і є досвід, яким він охоче діляться з колегами.

Всі статті рубрики