Наловили «бронзи»

Наловили «бронзи»

У нинішньому році континентальна першість з водних видів спорту, яку з 13 по 24 березня приймає Ейндховен, має особливий характер, оскільки за чотири з половиною місяці більшість її учасників стартуватиме на Олімпійських іграх. Дехто, вже маючи путівки до Пекіна, пробує сили в колі гідних суперників, а декому за ліцензію на Ігри ще треба поборотися. Причому конкуренція спостерігається не лише між представниками різних країн, а й між партнерами по збірній.
До Голландії приїхали атлети 42 європейських країн, які сперечаються за 54 комплекти медалей: 40 — у плавців, 10 — у стрибунів у воду, 4 — у синхронному плаванні. Першими свою програму в понеділок увечері вичерпали «водні художні гімнастки».

Вибір Міхи

Вибір Міхи

Рівно за тиждень, 26 березня, наша національна команда проведе перший домашній, а загалом — другий товариський матч під орудою Олексія Михайличенка. Як і перед лютневою зустріччю на Кіпрі, на тренувальний збір до гри з сербами в Києві новий керманич вирішив викликати новачків. Тоді в поле зору тренерів потрапив динамівський захисник Олег Допілка, тепер же в Конча–Заспу запрошено молодого форварда «Динамо» Артема Кравця й 23–річного півзахисника «Таврії» Дениса Голайда.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики