Паливні віражі

Паливні віражі

«Оскільки Україна не має власної нафти, то залежить від кон’юнктури російського і світового ринків. Крім того, у нас спостерігається суттєве падіння виробництва нафтопродуктів на українських нафтопереробних заводах. Тобто нішу ринку, яку раніше займав переважно український виробник, тепер посіли імпортери. А ціна на імпортне пальне формується згідно зі світовою кон’юнктурою», — пояснив «УМ» виконавчий директор консалтингової компанії «Паливні альтернативи» Віталій Давій.

А потім буде легше?

А потім буде легше?

Учора в клубі Кабміну за участі Прем’єр–міністра і майже всього складу уряду відбулося засідання ради інвесторів при Кабінеті Міністрів. Відкриваючи зібрання, Прем’єр відразу сказала, що її команда має достатньо чіткі наміри навести лад в Україні у системі здійснення прозорих і рівноправних правил гри в бізнесовому середовищі, але, констатує Юлія Володимирівна, якщо хтось думає, що це легко робити й уряду достатньо лише бажання — це не так. Кожен крок, спрямований на прозорість процедур, викликає «божевільний опір».

Бий «білморди» — платить мер!

Бий «білморди» — платить мер!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кілька місяців працівники рекламного відділу комунального підприємства «Адміністративно–технічного управління» Львів­ської міськради інтенсивно працювали над проведенням інвентаризації стану конструкцій зовнішньої реклами в місті. Результати перевірки вразили навіть звиклу до всього мерію. У місті зафіксовано 735 самовільно збудованих рекламних конструкцій. 100 з них — великоформатні. Втім на 490 рекламних щитів уже готується наказ про примусовий демонтаж.

Загазована «Роксолана»

Загазована «Роксолана»

На судні під прапором центральноамериканської республіки Беліз перевозили з Маріуполя до Туреччини 1,6 тисячі тонн пшеничних висівок. Капітан «Роксолани 1» — громадянин Росії, решта членів команди у складі десяти осіб — наші співвітчизники. Минулої неділі капітан був змушений терміново кинути якір на зовнішньому рейді Ялтинського морського порту, позаяк стало зле більшості його моряків. А одного з них, 27–річного електромеханіка, він знайшов у каюті персоналу взагалі без ознак життя.

І перевибори, і карна справа...

І перевибори, і карна справа...

Учора Верховна Рада нарешті прийняла проект постанови «Про призначення позачергових виборів депутатів Харківської міськради та харківського міського голови». Якщо парламентаріям вистачить політичної волі довести заявлену справу до логічного кінця, то у харків’ян з’явиться давно очікувана можливість оновити міську владу в «останній тиждень сімдесятиденного терміну із дня набрання чинності цієї постанови».

Модне шоу

Модне шоу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

54 дизайнери показали свої колекції сезону осінь–зима 2008—2009, і деякі так театралізовано віддемонстрували нові моделі, що важко й визначитися — лякає тебе такий образ чи приваблює.
Про моделей у намордниках і з догами на повідках у колекції Олексія Залевського «УМ» уже писала, далі слід відзначити показ Оксани Караванської, яка зробила колекцію в кольорах від останнього променя сонця до густої ночі й примусила моделей покидати подіум, залізаючи на височезну драбину. Фінальну крапку поставила модель із зачіскою у вигляді змії — перукарі салону В’ячеслава Дюденка перевершили самих себе.

Ой весна красна, ти морози нам принесла

Ой весна красна, ти морози нам принесла

«Так–так, цього тижня знову повернеться холод, — запевнила «УМ» начальник відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометеорологічного центру Людмила Савченко. — Вже з сьогоднішнього дня українці відчують перший холод: на території країни поширюватиметься прохолодне повітря з північного заходу».

Дві «ВІА Гри» — добре, а три — краще

Дві «ВІА Гри» — добре, а три — краще

Найпопулярніша учасниця «ВІА Гри» Віра Брежнєва попрощалася з цим сексапільним міні–колективом у липні минулого року. З тих пір продюсери дівочого гурту Дмитро Костюк та Костянтин Меладзе тішили себе надією, що Віра відпочине, відіспиться, насолодиться щастям домогосподарки та й повернеться назад. Але після того, як Брежнєва прийняла пропозицію стати ведучою телепрограми «Магія десяти», що виходить на Першому каналі Росії, стало зрозуміло, що повернення, швидше за все, не відбудеться.

Всі статті рубрики