Геббельс, Дугін, Табачник...

Геббельс, Дугін, Табачник...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ніщо не мобілізує українську свідомість так, як безпардонні нападки всілякого роду україножерів, що жирують на шиї українського народу за часів реальної демократії Ющенка не згірш ніж за часів правічного Щербицького. Невже справедливість, про існування якої впродовж останніх років голосила Юлія Тимошенко, полягає в тому, що плювання в душу України та українців є своєрідним «бонтоном» серед усілякої продвинутої шушери, котра мало того що добре піднакралася в часи Кучми, так її ще тягне промалюватися як не в колах інтелектуалів — ну то в тусовках усілякого самозваного дрантя, де за десять штук баксів тобі легко прималюють доктора чи недополковника. Ну припідлополковничився собі — то сиди нишком. Але є така невиліковна хвороба — марнославство, і аби пригасити її напади, яких тільки прийомів з арсеналу «синього злодюжки» не застосовує хворий.

Земля до суду довела

Земля до суду довела

Незаконні земельні рішення у столиці будуть скасовані — принаймні ті, які Київрада ухвалила 1 жовтня. У цьому переконаний лідер блоку свого імені й депутат столичної міськради Віталій Кличко, який у судовому порядку звинувачує команду нинішнього мера Ки­єва Леоніда Черновецького в махінаціях із дорогою київською землею. За словами позивача, усі рішення сесії від 1 жовтня (а згідно з ними, у приватну власність або постійне користування має бути передано понад 4 відсотки столичної землі загальною вартістю понад 10 мільярдів доларів) ухвалювалися без депутатського кворуму і з грубим порушенням регламенту.

Інтрига з НАТО

Інтрига з НАТО

Великою інтригою дводенного візиту українського Прем’єр–міністра до Брюсселя було таке: зустрінеться Юлія Ти­мошенко з генеральним секретарем НАТО Яапом де Хоопом Схеффером чи ні? У програмі візиту її, однієї з підписантів славнозвісного «листа трьох», така зустріч не значилася. Втім учора один із дорадників Тимошенко у питаннях зовнішньої політики віце–прем’єр Григорій Немиря повідомив «Українській правді», що «наприкінці свого візиту Юлія Тимошенко повинна зустрітися з генсеком НАТО». Спершу така зустріч не планувалася, підтвердив Немиря, позаяк не збігалися графіки роботи українського Прем’єра та натовського очільника, «однак на ранок вівторка вдалося погодити графіки, і зустріч Юлії Володимирівни заплановано під завісу візиту до Брюсселя».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Строковикам захотілося «дембеля»?

Строковикам захотілося «дембеля»?

Парламентський «ступор» породив у політикумі дискусію про нові дострокові вибори до Верховної Ради. Опозиціонери охоче експлуатують цю тему, аби висвітлити труднощі діяльності керівної коаліції. «Я не виключаю нових парламентських виборів. Але це будуть вибори одночасно з президентськими», — заявила представниця Партії регіонів Ганна Герман під час інтернет–конференції на сайті «Главред». За словами депутатки, ініціаторами цих виборів можуть бути і «регіонали».

Двосторонні амбіції

Двосторонні амбіції

Юлія Тимошенко готова не балотуватися в президенти на наступних виборах і підтримати кандидатуру Віктора Ющенка. У цьому лідерка БЮТ запевнила аудиторію в Брюсселі, відповідаючи на запитання на комітеті з іноземних справ Європарламенту. «Я могла б у загальному потоці запитань не помітити це питання. Але я свідомо його не пропущу, тому що це — одна з обставин існування демократичної коаліції», — зауважила Прем’єр–міністр. І розповіла, за яких умов вона готова цього разу пожертвувати своїми президентськими амбіціями: «Якщо наша співпраця з Віктором Андрійовичем Ющенком буде гармонічною, збалансованою, якщо буде демонструватися єдиний спільний підхід до вирішення проблем, то нема сенсу виставляти дві кандидатури від демократичної коаліції. Тоді я можу, безмірно люблячи Україну, підтримати Віктора Андрійовича. Але це має бути вулиця з двостороннім рухом», — наголосила Тимошенко, вкотре запевнивши, що її амбіції «не зруйнують єдність демократичної коаліції».

Всі статті рубрики