Компенсація на кордоні

Компенсація на кордоні

Через черги, які вишикувалися на автомобільних КПП на кордоні з Польщею, українські перевізники, компанії, які торгують із Європою, зазнають щодня збитків приблизно на 50—60 млн. гривень. І тепер Міністерство економіки разом із МЗС розглядають можливість просити в Польщі відшкодування. Про це заявив міністр економіки Валерій Черненко, передає УНІАН.

Російський слід в обкраденому банку

Російський слід в обкраденому банку

Заарештовано 31–річного банківського трейдера Жерома Керв’єля, якого звинувачують у тому, що він завдав збитків на суму в 5 млрд. євро другому за розмірами французькому банку — «Сосьєте женераль». Карв’єль стверджує, що він не лише не зашкодив «Сосьєте женераль», а навіть сприяв отриманню банком чималих прибутків. Колишній трейдер звинуватив у збитках керівництво банку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усі на ПДЧ!

Усі на ПДЧ!

Триває «катавасія», яку у Верховній Раді підняли опозиціонери з приводу «листа трьох» — заявки на приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО (ПДЧ), підписаної Президентом, Прем’єр–міністром та Головою ВР. Партія регіонів, «ударна сила» що вже котрий день блокує роботу вищого законодавчого органу, вимагає від спікера Арсенія Яценюка відкликати свій підпис під «листом трьох». Голова парламентського комітету з євроінтеграції й досвідчений дипломат Борис Тарасюк доводить, що вимога «регіоналів» не має під собою жодних законних підстав. Більше того, «біло–сині» суперечать самі собі, адже всі нормативні акти, в яких закріплювався курс вступу України до НАТО, приймалися за їх повної згоди й підтримки. Тим часом сам ПДЧ — зовсім не гарантія вступу країни до Північноатлантичного альянсу. Саме незнання суспільством суті ПДЧ і дає можливість різним політичним силам спекулювати на цій темі.

Всі статті рубрики