Хотіла дівчинку, матиме — двох?

30.01.2008
Хотіла дівчинку, матиме — двох?

Вагітна Енджі чи ні, а чутки про проблеми в їхніх із Бредом стосунках — точно брехня. (Фото Рейтер.)

Анджеліна Джолі з Бредом Піттом (скорочено — Бреджеліна або Джоліпітти) знову опинилися в центрі уваги «жовтої» преси. Не встигло вщухнути обговорення слів брата Енджі, який розповів, що акторський тандем планує всиновити чергову дитину — швидше за все, дівчинку з Африки, як світ шоу–бізнесу сколихнула ще «гарячіша» новина. Одразу кілька американських видань повідомили, що Джолі вагітна, причому двійнятами!

Нагадаємо, зараз одне з найкрасивіших подружжів Голлівуду виховує чотирьох дітей: рідну донечку Шило Нувель і трьох прийомних малюків — камбоджійця Меддокса, ефіопку Захару і в’єтнамця Пакса Тхієна. Нинішня вагітність, якщо вона справді є, для Бреджеліни була незапланованою й вельми несподіваною. Хоча наразі єдиним підтвердженням «цікавого стану» 32–річної Енджі є те, що останнім часом хворобливо худюща актриса округлилася й дуже погарнішала. А ще на жодній зі світських тусовок, куди парочка приходить останнім часом, Анджеліна не бере до рота й краплини спиртного.

Замість того, щоб покласти край чуткам, Джолі з Піттом тільки ще більше інтригують народ. Минулої неділі вони з’явилися на церемонії вручення нагород Гільдії кіноакторів США, де одразу привернули загальну увагу. Насамперед тим, що Анджеліна вбралася у вельми простору сукню від Hermеs, яка повністю приховувала фігуру. Закохані сяяли від щастя й цілий вечір обнімалися та цілувалися, причому добрий настрій Енджі не зіпсувало навіть те, що нагорода за найкращу жіночу роль дісталася не їй, а Джулі Крісті за драму «Далеко від неї».