«Інтернет-дівчинка»

«Інтернет-дівчинка»

Не секрет — молодому чоловіку, аби сьогодні познайомитися з представницею протилежної статі, навіть не треба ходити на досвітки, роль яких тепер намагаються виконувати дискотеки, нічні клуби тощо. Варто тільки зазирнути на відповідний сайт у «всесвітній павутині», де «наречені» наввипередки пропонують свою руку і ... Ні, таки не серце. Проте саме так вчинив і молодик з Макіївки, якому вечорами було сумно в холостяцькій квартирі.

Крадій попався через 7 років

Крадій попався через 7 років

Цікавим прикладом того, якою непередбачуваною є доля, може стати історія, що трапилася в Черкасах. Недавно правоохоронці Придніпровського райвідділу міліції взяли крадія, якого розшукували з 2000 року. Тоді в Черкасах було пограбовано квартиру, з якої невідомі винесли гроші, коштовності та побутову техніку.

Про вибрики та капризи

Про вибрики та капризи

На кожну драму знайдеться своя комедія. Буває, що журналістів вбивають, переслідують, утискають, ламають через коліно, вимагаючи робити те, проти чого постає душа. Буває, що трапляється чиновник–хам з грузинським прізвищем Дапашвилі чи інше переобтяжене політичною зірковістю мерелін мурло. А бувають й зов­сім дивні випадки, які класифікації не підлягають.

Всі статті рубрики