Постріл у спину

Постріл у спину

Постріли пролунали в четвер вранці на Гоголівській,49, коли власник VIP–ресторанів «Три кити», що на Львівській площі, «Ранчо» (Обухівська траса) і «Купідон» (на Оболоні) Олександр Малинський повертався додому.

«Внутрірегіональна» стрілянина

«Внутрірегіональна» стрілянина

Напередодні виборів у Дніпропетровську розгорівся неабиякий скандал, який вочевидь не прикрашає місцевих «бійців» із Партії регіонів. Щоправда, міліцейські зведення все подають без найменшого натяку на політичні мотиви.

Осіннє загострення моди

Осіннє загострення моди

Організатори національного тижня прет–а–порте у четвер оприлюднили графік осінньої семиденки UFW і список амбіцій на наступні десять років. Вітчизняний тиждень моди, що відбудеться з 11 по 17 жовтня у виставковому центрі Acco International, цього сезону святкує перший круглий ювілей — 10 років.

Будинки у шрамах

Будинки у шрамах

Київська влада ще не встигла «розхльобати» руйнування будинку на вулиці Жилянській (його 60 мешканців досі живуть у готелі), як у столиці — чергова НП. Цього разу вкрився тріщинами будинок на Оболоні — по вулиці Макіївській, 10.

Танці з учителями

Танці з учителями

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розбавити робочі будні яскравим, пишним святом, вивчити нові танцювальні па, покрасуватися у вишуканих вбраннях мали змогу близько тисячі працівників шкіл столиці напередодні

Всі статті рубрики