КОНКУРС ПРОГНОЗІВ «ВИБОРИ-2007»

25.09.2007

Увага! Редакція «УМ» оголошує конкурс прогнозистів «Вибори-2007». Якщо ви відчуваєте передбачити результати дострокових виборів до Верховної Ради 30 вересня й хочете на цьому збагатитися, вам - до нас. Не потрібно йти в букмекерську контору й витрачатися на ставки. Просто заповніть анкету й відправте її звичайною поштою або "електронкою".

Потрібно дати відповідь на шість запитань. Запис у першій графі слід робити короткий, наприклад, «більша 67,13%».
 Правильна відповідь на перше запитання оцінюється у 2 бали, і цифра відсотків участі виборців до уваги не береться. Але якщо ця передбачена з точністю до сотих (саме до сотих бажано вказувати всі показнии), учасникові додатково нарахується 5 балів преміальних.
Правильна відповідь на друге запитання оцінюється у 5 балів.
 У третьому запитанні потрібно назвати всі партії (блоки), які подолають 3-відсотковий бар'єр і пройдуть до ВР, вказуючи їх у будь-якому порядку (незалежно від кількості набраних голосів). За кожну правильно названу партію (блок) нараховується 2 бали. Якщо ж вгадаєте усі, не назвавши таких, що не наберуть 3% голосів (тобто «зайвих»), нараховується ще й 5 преміальних балів. За кожну неправильно названу («зайву») партію (блок) 2 бали мінусуються.
Відповідаючи на четверте запитання, читачі повинні розмістити названі ними в третьому запитанню партії (блоки) на «призових» місцях - залежно від кількості набраних голосів, вказавши проти кожної отриманий відсоток голосів. Одне вгадане місце партії (блоку) оцінюється у 2 бали, а якщо на правильних місцях будуть указані всі партії (блоки), без «зайвих», нараховується плюс 5 преміальних балів. Крім того, кожна точно вгадана цифра відсотків набраних голосів партією (блоком) також оцінюється преміальними 5 балами.
Правильні відповіді на останні (п'яте і шосте) запитання оцінюються 2 балами кожна, а вгадані цифри (також до сотих) додадуть гравцям ще по 5 балів.
 Переможець конкурсу визначиться за найбільшою кількістю набраних балів. Якщо однаково найбільшу кількість балів наберуть двоє або більше учасників, переможцем буде визнаний той, у кого сумарне відхилення вказаних у бюлетені цифр від оголошених ЦВК офіційно буде найменшим.
Бюлетень треба вирізати з газети, заповнити і відправити на адресу:
03047, Київ, просп. Перемоги, 50, газета «Україна молода» в конверті з позначкою «Конкурс прогнозів «Вибори-2007» до 29 вересня 2007 року включно (дата визначатиметься за поштовим штемпелем).
Електронна адреса - [email protected]

Переможець конкурсу буде нагороджений спеціальним дипломом редакції, грошовою премією в розмірі 1000 грн. і передплатою «УМ» на 2008 рік. Учасники, які посядуть наступні п'ять місць, отримають річну передплату і (за бажанням) квитки в київський кінотеатр «Кінопалац».
Бажаємо успіху!

БЮЛЕТЕНЬ
Конкурс прогнозів «Вибори-2007»
Запитання
1. Менша чи більша кількість виборців, внесених у списки, візьме участь у дострокових виборах до ВР 30 вересня 2007 року порівняно з виборами-2006?
Також назвіть цифру відсотків участі виборців у виборах-2007
(для довідки: у 2006 році взяло участь 67,13% виборців).
______________________

2. Скільки політичних партій (блоків) набере 3% і більше голосів і провійде до Верховної Ради?
______________________

3. Назвіть поіменно політичні партії (блоки), які наберуть 3% і більше голосів і пройдуть до Верховної Ради.
_______________________

4. Які місця за кількістю набраних голосів займуть названі Вами політичні партії (блоки) і який відсоток виборців проголосує за кожну з них?
1._____________________
2._____________________
3._____________________
4._____________________
5._____________________
6._____________________
...

5.Яка політична партія (блок) набере найбільшу кількість голосів серед тих партій (блоків), що не подолають 3-відсоткового бар'єра, і який відсоток виборців проголосує за неї?______________________
6. Яка політична партія (блок) із тих, що внесені до бюлетеня, набере найменшу кількість голосів і який відсоток виборців проголосує за неї?

______________________
Прізвище та ім'я учасника __________________________________________________
Домашня адреса, контактний телефон ______________________________________________
_________________________________________________________________________________
Підпис ______________