В дитячій лікарні Львова відвідувач побив медсестру та зламав потилицю хірургу

15:24, 14.10.2017
В дитячій лікарні Львова відвідувач побив медсестру та зламав потилицю хірургу

Лікар та медсестра отримали струс мозку на роботі (ілюстрація із відкритих джерел)

У дитячій лікарні міста Львова відвідувач, який прийшов із дружиною та дочкою, яка погано почувалася, почав трощити все навколо та накинувся на лікаря-хірурга.

"Сестра (медична сестра - ред.)  зі струсом мозку і глибокою раною чола госпіталізована, і також госпіталізований хірург, який внаслідок ударів чоловіка отримав перелом потиличної кістки і навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня", - ідеться в повідомленні прес-служби Львівської міської ради.

Про бійку повідомив головний хірург лікарні.

"В приймальний покій прийшли громадянин з жінкою і з дитиною, яка себе погано почувала. Їх в приймальному покої оглядав лікар, у дитини була блювота. Для додаткового огляду викликали хірурга. Але тут раптово цей громадянин вискочив у коридор і почав трощити реєстратуру приймального відділення, розбив скло, яке поранило медсестру", - розповів про бійку Дмитро Квіт.

Він наголосив, що за 40 років роботи в лікарні, він вперше бачить, "щоб батьки чи родичі так поводили себе в дитячій лікарні".

Після приїзду поліцейських, чоловік, що влаштував дебош, не зміг пояснити, чому влаштував бійку, а при перегляді відео з камер спостереження його "трусило".

Як повідомляла "УМ", 5 серпня у Львові хворий захопив 76 заручників у обласній психіатричній лікарні.