Як живе посол Великобританії Джудіт Гоф в Києві (фото)

15:01, 04.11.2018

Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф запросила журналістів у свою резиденцію та продемонструвала як живе в Києві.

Про це повідомляє посольство Великобританії в Україні.

"Посол запросила Ольгу Духніч до себе у резиденцію та розповіла, що вихід Британії з ЄС ніяким чином не вплине на рівень співпраці з Україною, що британський бізнес готовий працювати в Україні, а також поділилася, зокрема, сімейними традиціями святкування Різдва", - ідеться в повідомленні.



Інтерв’ю та світлини із резиденції Джудіт Гоф опублікувало видання Новое время.

"Джудіт Гоф зустрічає НВ у дверях своєї київської резиденції в самому центрі столиці, неподалік монумента Батьківщини-матері", - описують журналісти.

Пані посол запрошувала журналістів до вітальні, де проходять зустрічі та офіційні прийоми, та до кабінету. Вона стверджувала. що, наприклад, на кухні може бути невеликий безлад, бо її син тільки-но закінчив їсти.



"Повертаючись до вітальні, ми обговорюємо картини і предмети мистецтва, виставлені в будинку. Багато з них — власність МЗС Великої Британії. Гоф зізнається, що здебільшого обжила свої апартаменти на другому поверсі резиденції. Втім, і на першому є особисті речі родини", - зазначається в матеріалі НВ.

У вітальні на гостей чекав чай та тістечка, господиня сама припрошувала їх скуштувати.



Родина вже почала готуватися до Різдва. І символом цього є спеціальний пиріг.

"Цього року ми зайнялися ним на тиждень пізніше, ніж потрібно, — з жалем пояснює посол, а далі розкриває рецепт традиційного британського десерту, який настоюється на бренді до готовності майже два з половиною місяці", - описує НВ.

Пані посол відзначає. що в Києві їй не вистачає велосипедних прогулянок.

"Я завзятий велосипедист, і вдома, в рідному містечку, можу піднятися рано вранці і досить довго їхати в далечінь, ні про що не думаючи. Так я відпочиваю. Ваші дороги, на мій погляд, все ж ризиковані для таких поїздок", - розповідає вона.

Джудіт Гоф зізнається, що із задоволенням подорожує місцями української історії, відвідала багато замків і тепер рекомендує їх своїм знайомим і друзям, які приїздять в Україну.

Говорячи про Україну, вона зазначає, що за останні 4 роки намітилася тенденція до позитивних змін, але майбутні вибори покажуть, наскільки вони незворотні.

Однак, дипломатку енпокоїть напади на журналістів та громадських активістів.

Нагадаємо, 4 листопада померла Катерина Гандзюк, яку облили кислотою.