У Києві облили зеленкою і лайном директора «Росспівробітництва» Воробйова (відео)

14:18, 09.05.2018

Представники організації С14 облили зеленкою та нечистотами російського дипломата, керівника "Росспівробітництва" Костянтина Воробйова у Києві в середу. Дипломат саме йшов на проросійську акцію «Безсмертний полк».

 

Про це повідомляється на сторінці С14 у Facebook.

 

"С14 та команда добра у складі Романа Сініцина, Родіона Шовкошитного та Олексія Цимбалюка привітали керівника Россотруднічества та заступника посла РФ Воробйова з девятомаєм", - йдеться в повідомленні.

 

 

Водночас журналіст Родіон Шовкошитний у Facebook написав, що Воробйов прямував на акцію "Безсмертний полк", яка проходить у Києві.

 

"Це директор Росспівробітництва в Україні Воробйов, російський шпигун, тобто дипломат. Прилетів з Майорки "посвяткувати перемогу" в Києві. Спонсор "Безсмертного полку", як раз туди і збирався. Я абсолютно випадково опинився поруч. Сидів собі в машині, читав філософські трактати німецьких класиків, якраз по радіо грала композиція групи Пірятин - Арту. Раптом щось сталося, підлітають якісь невідомі патріоти, команда добра і радості, С14, і зеленкою його, і лайном його", - написав Шовковичний.

 

На відео чути, як у Воробйова питають: «Чому ви у лайні? Ідіть митися. Від вас смердить «руськім міром».