У Києві визначали найсильніших військових на змаганнях з кросфіту (фото, відео)

15:45, 10.12.2017
У Києві визначали найсильніших військових на змаганнях з кросфіту (фото, відео)

У Києві відбувся Другий Всеукраїнський чемпіонат Збройних Сил України з функціонального багатоборства (кроссфіту), де найсильнішими та найвитривалішими виявилися представники Військової академії із Одеси.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"Вчора, 9 грудня у Києві відбувся Другий Всеукраїнський чемпіонат Збройних Сил України з функціонального багатоборства (кросфіту). Команди військовослужбовців змагалися за звання "«найбільш фізично підготовлена команда Збройних Сил України", - повідомляють військові.

Організаторами змагань з військового кросфіту стали Федерація функціонального багатоборства України та Генеральний Штаб Збройних Сил України.

Змагалися у кросфіті збірні команди всіх видів ЗС України та представники вищих військових навчальних закладів. У складі команд було по 4 бійці.

"Програма заходу була наповнена унікальними показовими кросфіт-батлами, яскравими творчими виступами та довела глядачам, що українські військові мають незламну силу духу та високий рівень фізичної підготовки", - пишуть в прес-службі Генерального штабу.

Переможцями змагань стали представники Військової академії (м.Одеса), другу сходинку посіла команда Сухопутних військ, а бронзу здобули військовослужбовці Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Щоб перемогти у змаганнях із кросфіту потрібно бути витривалим, швидким та мати неймовірну витримку.