Замах на Мосійчука: канал «Еспресо» опублікував відео зі своїх камер спостереження в момент вибуху

14:57, 26.10.2017

Телеканал "Еспресо" опублікував відео, на якому зафіксовано момент детонації вибухівки, яка забрала життя двох чоловіків, а Ігоря Мосійчука та Володимира Балу вклала на лікарняні ліжка.

На відео помітно, що повз двері будівлі проходить молодий чоловік у шапці, очевидно, загиблий капітан поліції Михайло Мормель.

Потім із дверей виходять Ігор Мосійчук, Володимир Бала та Руслан Кушнір.

На камерах зафіксовано, що вибух стався близько 20:44 години.

На декілька секунд зображення зникає, далі в правому нижньому куті помітно, як палає припаркований мотоцикл, у який, за заявами правоохоронців, вклали вибухівку потужністю 400-600 грам в тротиловому еквіваленті.

Коли дим розсіюється, видно чоловіка, який нерухомо лежить на сходах, ще один на тротуарі, до нього підбігає третій чоловік, та починає його відтягувати до автівки, що стоїть посеред дороги.

Далі на допомогу приходять очевидці вибуху.




Нагадаємо, вибух біля каналу "Еспресо" правоохоронці кваліфікували як теракт. а Ігор Мосійчук заявляє, що це замовлення російських спецслужб.

Вибух у Києві забрав життя двох правоохоронців: Руслана кушніра, який охороняв Ігоря Мосійчука та капітана поліції Михайла Мормеля, який випадково проходив повз.